De Beer Group Wint de MVO Prijs 2023

Bij De Beer Group staan we niet alleen bekend om onze hoogwaardige producten en uitmuntende service, maar ook om onze diepgaande toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We zijn dan ook verheugd om met trots te delen dat we onlangs de MVO Prijs hebben gewonnen tijdens het Business Event Veenendaal 2023.

Een eervolle erkenning

We zijn vereerd en trots op deze MVO Prijs. Het is niet alleen een erkenning van onze inspanningen om een betere wereld te creëren, maar ook een aanmoediging om onze inzet voor een duurzamere en inclusievere samenleving voort te zetten. Deze prijs is niet alleen van ons, maar van iedereen die deel uitmaakt van de De Beer Group-familie, inclusief onze gewaardeerde klanten, partners en medewerkers. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst, waarin maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid hand in hand gaan.

We willen ook andere ondernemers in Veenendaal en daarbuiten aanmoedigen om zich bij ons aan te sluiten in deze reis naar positieve verandering. Laten we samen streven naar een wereld waarin inclusiviteit en duurzaamheid de norm zijn, niet de uitzondering.

Kansen voor iedereen
Een van de pijlers van ons MVO-beleid is inclusiviteit. We geloven sterk in het bieden van kansen aan mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben om volledig deel te nemen aan het arbeidsproces. In dit streven werken we samen met niet minder dan 17 sociale werkplaatsen en dagbestedingen in de regio. Onze interne werkplaats in Veenendaal fungeert als een brug naar regulier werk, en we zijn al jaren pleitbezorgers van het bieden van werkplekken aan vluchtelingen, eerst veel uit Syrië en nu uit Oekraïne.

 

Duurzaamheid en CO2-besparing
Duurzaamheid staat centraal in onze bedrijfsvoering. Twee van onze drie spuitgietfabrieken zijn volledig CO2-neutraal en emissievrij, terwijl de derde hard op weg is.
Ons kantoor in Veenendaal heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan, waarbij we zijn overgestapt van een Energielabel F naar een indrukwekkende A+++++. Bovendien wekken we met maar liefst 3280 zonnepanelen 1100 MWh aan eigen groene stroom op, waarbij we de rest van onze energiebehoeften duurzaam inkopen.

Medewerkers van sociale werkplaatsen samen met de Beer Group