Nominatie MVO Prijs

Onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft geresulteerd in een eervolle erkenning: we zijn genomineerd voor de MVO Prijs van het Business Event Veenendaal 2023. Het is een eervolle erkenning van onze inspanningen voor een betere wereld en onze bijdrage aan een duurzamere en inclusievere samenleving. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst.

Kansen voor iedereen
Wij geloven sterk in inclusiviteit en in het creëren van kansen voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben. We werken samen met maar liefst 17 sociale werkplaatsen en dagbestedingen in de regio, waar we dagelijks werk bieden aan honderden mensen. Onze interne werkplaats in Veenendaal fungeert als een brug naar regulier werk, en we zijn al jaren pleitbezorgers van het bieden van werkplekken aan vluchtelingen, eerst veel uit Syrië en nu uit Oekraïne.

Duurzaamheid en CO2-besparing
Duurzaamheid staat centraal in onze bedrijfsvoering. Twee van onze drie spuitgietfabrieken zijn volledig CO2-neutraal en emissievrij, terwijl de derde hard op weg is.

Ons kantoor in Veenendaal heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan, van Energielabel F naar A+++++. Bovendien wekken we met maar liefst 3280 zonnepanelen 1100 MWh eigen stroom op, en de rest kopen we groen in.

Medewerkers van sociale werkplaatsen samen met de Beer Group