Duurzaamheid

De Beer Group neemt haar verantwoordelijkheid binnen de maatschappij door het stimuleren van duurzame productie binnen Europa.

Duurzame productie

Waar mogelijk werken wij aan het reduceren van emissie en onnodige verspilling van energie en grondstoffen. Waar mogelijk produceren wij met eigen opgewekte stroom, hergebruiken warmte en delen wij onze expertise op het gebied van bioplastics of gerecyclede kunststoffen.

CO2-neutrale productie
De Beer Beoplast is een van de eerste geheel emissievrije en CO2-neutrale kunststoffabrieken van Europa en heeft zich gespecialiseerd in duurzame productie van kunststofproducten. De Beer Beoplast geldt als voorbeeld en pilot voor toekomstige duurzaamheidsontwikkelingen binnen onze bedrijven.

Duurzame productie in actie: Elektrische auto's bij De Beer Group

Nachhaltigspreis 2019

De Beer Beoplast is winnaar van de prestigieuze Duitse Nachhaltigkeitspreis 2019 door als eerste kunststof spuitgietbedrijf CO2-neutraal en emissievrij te produceren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Beer Group neemt haar verantwoordelijkheid binnen de maatschappij door het stimuleren van duurzame productie binnen Europa. Daarbij bieden wij op grote schaal werkgelegenheid aan mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder mensen met verstandelijke beperkingen en vluchtelingen.

Ongeacht achtergrond, opleiding of ervaring proberen wij het beste uit elke medewerker te halen. Vanuit samenwerkingen met sociale werkplaatsen bieden wij groeimogelijkheden aan mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

 

 

 

Het resultaat is een zeer loyale, gemotiveerde groep mensen die met respect voor elkaar samenwerken aan ons bedrijf.