Missie

’De Beer wil actief zijn in nichemarkten, waar zij op basis van excellente kennis en competenties kan winnen’.

Visie

Alleen met kennis en competenties die ten opzichte van de markt vooruitstrevend zijn kunnen we waardevol zijn voor onze klanten. Daarom focussen wij onze resources en inspanningen op enkele specialismen, waarin we kunnen excelleren en winnen.

Strategie

Value Added Services

Wij voegen zoveel mogelijk waarde aan onze producten of concepten toe en ontwikkelen oplossingen voor latente problemen en behoeftes bij klanten.

Systeemleverancier

Wij bieden een integrale benadering oplossingen in plaats van componenten of producten.

Betrouwbaar

Wij zijn betrouwbaar naar klanten, leveranciers, partners, medewerkers en andere stakeholders.

Klanttevredenheid

Wij streven een zeer hoge klanttevredenheid na.

Onze medewerkers zijn hierbij de sleutel tot succes.

Ze worden uitgedaagd en aangemoedigd om al hun capaciteiten in te brengen. Continue ontwikkeling van deze kennis, competenties en vaardigheden is essentieel.

Elkaars krachten gebruiken

Door mensen binnen verschillende bedrijven van de groep samen te laten werken, versterken we elkaars kennis en kunde. Zo vergroten we de kracht van ons netwerk en zijn we in staat complexere problemen voor onze klanten op te lossen.

Vakmanschap in Actie: Onze Medewerker Werkt aan een Machine in de Fabriek van De Beer Group

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid & Openheid:

Naar onze klanten en onderling

Klant staat op 1:

Ga voor je klant door het vuur

Denk Groot:

Bouw mee aan onze groei

Lol maken:

Work hard, play hard - maar met niveau en respect

Ontwikkelen:

Werk aan je kennis, vakinhoudelijk én als mens

Verantwoordelijkheid:

Neem verantwoordelijkheid, wees een leider

Making small parts great

Wij produceren veel kleine componenten. Voor veel van onze klanten zijn deze componenten van geringe waarde en betekenis. Totdat je ze mist of ze kapot gaan. Dan blijken deze kleine onderdelen van groot belang te zijn.

Bij De Beer krijgen juist deze kleine onderdelen de aandacht die ze verdienen. Wij geven ze de kwaliteit mee die ze verdienen. En dat doen we uit overtuiging.

Ons motto “Making Small Parts Great” slaat ook op de maakindustrie waar De Beer Group onderdeel van uit maakt. Het produceren in West-Europa is van noodzakelijk belang voor onze economie en welvaart.

De Beer is trots dat zij met haar fabrieken in Nederland en Duitsland kan concurreren met aanbieders op de hele wereld en werkgelegenheid biedt aan zo’n 250 medewerkers en vele toeleveranciers en partners.