Eigen producten

Naast de toelevering van klant specifieke producten, produceert en ontwikkeld De Beer Group ook eigen productlijnen.

Sanitair componenten

De Beer is een marktleider op het gebied van technische componenten voor de sanitair industrie. Jaarlijks worden bijna 200 miljoen dichtingen, bevestigingen en andere onderdelen geproduceerd en geleverd aan fabrikanten en handelaren in heel Europa.

Haar oorsprong kent De Beer als partner in universele componenten voor de
sanitair groothandel. Ooit begonnen als
handelaar en nu fabrikant, zit het luisteren naar de behoeftes van de markt nog steeds in het DNA van De Beer. Door de eigen productie in Nederland en Duitsland, leveren wij
producten met een hoge kwaliteit en grote betrouwbaarheid. Ons motto ‘Making Small Parts Great’ vertelt precies wat we willen: kleine, essentiële componenten leveren van
topkwaliteit.

De Beer heeft ruim 6000 eigen producten veelal uit voorraad leverbaar. Door de breedte van het assortiment en de flexibiliteit in leveringen, is De Beer in staat zowel kleine aantallen als grote bulk partijen te leveren. Daardoor zijn wij al decennialang een vaste partner voor de groothandel.

Bekijk meer

Efficiënte wc ontstopper gemaakt door De Beer Group - hoogwaardige sanitair componenten

Retail concepten

Met De Beer Innovations heeft de De Beer Group een specialist in huis voor het ontwikkelen en vermarkten van concepten voor de retail. Deze concepten zijn een verlengstuk van de assortimenten die wij binnen de groep ontwikkelen en produceren en zijn veelal gericht op sanitair, huishouden en ijzerwaren.

Wij verzorgen daarbij het volledige traject, van ontwikkeling, sortimentssamenstelling, verpakkingsdesign, drukwerk, verpakken en logistiek voor onze klanten. Dankzij onze creatieve marketing afdeling, worden ook POS materialen en slimme verpakkingen in eigen huis ontwikkeld. Onze retailconcepten moeten innovatief en onderscheidend zijn. Dat kunnen complete wanden zijn, maar het kan net zo goed één individueel product zijn. Mits het concept maar uniek en sterk genoeg is.

Retail concepten

Packaging / private labels

Bijna alle producten die aan de groothandel en retail geleverd worden, zijn verpakt in kleinverpakkingen. Veelal zijn dat verpakkingen die specifiek aan de behoeftes van de klant zijn aangepast.

Jaarlijks produceert De Beer ruim 12 miljoen retailverpakkingen, zoals blisters, kopkaarten, zakjes, skinverpakkingen, etc. Wij beschikken in Barneveld over een uitgebreid machinepark voor het op grote schaal verpakken van kleinverpakkingen. In samenwerking met thuiswerkers en diverse sociale werkplaatsen, zijn wij bovendien in staat veel handmatige handelingen op een efficiënte manier ter verrichten.

Wij verzorgen private labels van begin tot eind, waarbij wij regelmatig ook het artwork design en drukwerk overnemen.

Bekijk meer

Verwerking van Retail Concept Producten bij De Beer Group

Innovatieve producten

De Beer Innovations is in het leven geroepen om innovatieve producten en concepten te ontwikkelen, die op zichzelf staand sterk genoeg zijn om internationaal succesvol verkocht te kunnen worden.

Innovatieve producten