Innovatieve producten

De Beer Innovations is in het leven geroepen om innovatieve producten en concepten te ontwikkelen, die op zichzelf staand sterk genoeg zijn om internationaal succesvol verkocht te kunnen worden.

Vrouw die Pucksafe sleutelkluis van De Beer Group gebruikt voor veilige toegang op afstand

Puck Keysafe

Puck Keysafe is een sleutelkluis, die o.a. gebruikt wordt in de thuiszorg. Door middel van een cijfercode kan de gebruiker het kluisje openen, de sleutel eruit nemen en de deur openen. Ideaal voor situaties waar op afstand toegang verleend moet worden aan derden.

Puck is de enige SKG goedgekeurd sleutelkluis met cijfercode op de markt en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast is Puck ook gecertificeerd door Secured by Design voor de Engelse markt.

Meer lezen over de Puck Keysafe? Klik dan hier.

Doornado

Doornado is misschien wel de beste deurstopper ter wereld. Met zijn innovatieve design en trendy kleuren is Doornado daarnaast een verkooptopper in o.a. bouwmarkten, tuincentra en warenhuizen.

Doornado wordt als concept verkocht in aansprekende consumentenverpakkingen en verkoopdisplays.

De Doornado deurstopper is gemaakt uit 2 componenten kunststof: een harde bovenkant en een zachte onderkant. Deze combinatie zorgt ervoor dat Doornado grip heeft op elke ondergrond.

Naast de Doornado deurstopper bestaat er ook de Doornado Mini, een kleine Doornado die als buffer op de muur wordt bevestigd en de deurklink beschermt. Deze deurbuffer is zelfklevend en ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

Doornado Voetopener is een RVS trede die onderaan een deur kan worden bevestigd, waardoor je bijvoorbeeld een toiletdeur met je voet kunt opentrekken, zonder na het handen wassen de vieze deurklink aan te hoeven raken. Deurklinken bevatten gemiddeld meer bacteriën dan een wc-bril en vaak zelfs meer dan de vloer van een toiletruimte.

Meer lezen over de Doornado? Klik dan hier.

Verschillende kleuren van innovatieve deurstopper Doornado voor stijlvolle en functionele deurbescherming

Verschillende kleuren van innovatieve deurstopper Doornado voor stijlvolle en functionele deurbescherming

Rapid Strip - Milieuvriendelijke ontstoppingsstrip voor gootstenen en afvoeren

Rapid Strip

De Rapid Strip is een milieuvriendelijke manier op gootstenen en afvoeren te ontstoppen. Een flexibele strip met weerhaakjes, die alle haren en andere opstoppingen uit een leiding trekt.

De Rapid Strips worden geproduceerd uit diverse ecologisch verantwoorde materialen: bijvoorbeeld uit bio-plastics, maar voor sommige klanten ook uit Post-Consumer-Waste, ingezamelde en gerecyclede grondstoffen van bijvoorbeeld yoghurtbekers.

Rap’id Gripp

Rap’id Gripp is hét handige hulpmiddel voor het openen van potten en flessen en een must in elke keukenlade. Met zijn tijdloze design en vrolijke kleuren is Rap’id Gripp een opvallend product.

Rap’id Gripp is gemaakt van een zeer flexibel thermoplastisch elastomer (TPE). Zoals de naam al verraadt, geeft de Rap’id Gripp extreem veel grip.

Rap’id Gripp wordt geleverd in een opvallende verpakking, waarbij de consument het product goed kan ervaren en voelen. Gepresenteerd op een blisterstrip voor een schap met potten of flessen, komt Rap’id Gripp het beste tot haar recht en is het een perfect impuls artikel.

Rap'id Gripp - Handig hulpmiddel voor het openen van potten en flessen in vrolijke kleuren

Een greep uit onze producten

Neem contact op met uw specialist

Gerben Stijf
Sales Manager De Beer
Bel: +31(0)342-404740
www.debeergroup.com

Contactformulier