De Beer Group doet mee aan de Beregoeie Run

Bij De Beer Group gaan we verder dan zakendoen; we zijn toegewijd aan het welzijn van anderen, inclusief de prachtige beren in de natuur. Daarom zijn we enthousiast om onze deelname aan een evenement aan te kondigen. Dit evenement biedt niet alleen sportief plezier, maar draagt ook bij aan de wereldwijde inspanningen om beren te ondersteunen.

Op zondag 10 september 2023 organiseert Bears in Mind voor de tweede keer de Beregoeie Run, een familie-evenement in samenwerking met Ouwehands Dierenpark. De Beregoeie Run is een Wildlife Run die je meeneemt over de prachtige Grebbeberg en door de groene omgeving van Rhenen. Maar wat dit evenement echt bijzonder maakt, is onze betrokkenheid bij het welzijn van beren.

Bears in Mind is een stichting die al tientallen jaren actief is in het ondersteunen van het welzijn van beren over de hele wereld. En wij als De Beer Group zijn er trots op deel te nemen aan deze inspanning.

Onze eigen beer: Malysh
Sinds mei 2022 hebben wij als De Beer via de stichting Bears in Mind een eigen beer geadopteerd in het Berenbos van Ouwehands Dierenpark. Malysh heeft een speciale plek in ons hart en symboliseert onze betrokkenheid bij het welzijn van dieren. Wil jij dit initiatief sponsoren? Dan kan dat via deze link.

Malysh, de beer die De Beer Group heeft geadopteerd.

Onze beer Malysh

Malysh, de beer die De Beer Group heeft geadopteerd.Malysh, de beer die De Beer Group heeft geadopteerdMalysh, de beer die De Beer Group heeft geadopteerd