Ontdek jouw mogelijkheden

Staat er op dit moment geen vacature online die aansluit bij jouw ervaring en ambities, maar ben jij ervan overtuigd dat jouw talent en enthousiasme een waardevolle aanvulling kunnen zijn voor ons team? Dan nodigen wij jou graag uit om een open sollicitatie bij De Beer Group in te dienen.

Hoe ga jij het verschil maken?

Ben jij gedreven, veelzijdig en wil je deel uitmaken van een groeiend en vooruitstrevend bedrijf? Bij De Beer Group verwelkomen we open sollicitaties van enthousiaste individuen die graag willen bijdragen aan onze voortdurende groei en innovatie. Wij geloven dat de kracht van ons bedrijf voortkomt uit de diverse en gedreven medewerkers die samenwerken aan innovatieve kunststof- en rubberoplossingen. Jouw unieke vaardigheden kunnen wellicht nieuwe perspectieven en kansen creëren binnen ons dynamische team.

Misschien heb je al ervaring in productie, logistiek, techniek, ontwikkeling of een ander relevant vakgebied. Of ben je simpelweg gepassioneerd over de kunststofindustrie en ben je klaar om jouw kennis in te brengen? Of je nu al jarenlang ervaring hebt in diverse aspecten van onze branche, of je bent simpelweg aangetrokken tot de unieke mogelijkheden en innovaties binnen de kunststofindustrie, wij staan open voor mensen zoals jij.

Taken

Als je actief wil bijdragen aan ons succes dan zijn er diverse mogelijke taken die goed bij jou kunnen passen.

 • Versterken van ons productieteam door bij te dragen aan de planning, organisatie en coördinatie van productiewerkzaamheden.
 • Werken aan continue procesoptimalisatie om de kwaliteit van onze producten en diensten voortdurend te verhogen.
 • Mogelijk een rol spelen als schakel tussen verschillende afdelingen en externe partners, om ervoor te zorgen dat onze operaties naadloos verlopen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende werkplek in een bedrijf dat heel hard groeit en vooruitstrevend is in haar branche qua duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 • Ons hoofdkantoor in Veenendaal is in 2021-2022 volledig gerenoveerd en biedt een moderne en inspirerende werkplek.
 • Internationale werkomgeving met collega’s in Nederland en Duitsland
 • Marktconform salaris
 • Uitstekende pensioenvoorziening
 • Winstdeling

Ontdek de precisie en toewijding van onze medewerkers terwijl ze zorgvuldig producten verwerken bij De Beer Group. Leer meer over onze focus op kwaliteit in elk detail.

Wie ben jij?

 • Jij bent een unieke en gedreven individu, klaar om je talenten in te zetten en een impact te maken in onze dynamische omgeving.
 • Jouw ervaring in productie, techniek, logistiek, ontwikkeling of andere vakgebieden is waardevol voor ons.
 • Onze kernwaarden van kwaliteit, samenwerking en voortdurende groei resoneren met jouw waarden.
 • Je hebt de ambitie om bij te dragen aan innovatie en positieve verandering.
 • Je waardeert de diversiteit en samenwerking binnen ons team en bent bereid bij te dragen aan een positieve werkomgeving.

Over ons

De Beer Group is een internationaal opererende holding met verschillende dochterondernemingen in Nederland en Duitsland. De focus van De Beer Group ligt op het produceren van kunststof producten voor diverse industrieën, waaronder sanitair, automotive, dichtingstechniek, DIY en consumenten producten. De Beer heeft eigen productlijnen en werkt als toeleverancier voor OEM’s.

De Beer in Veenendaal, de basis van het familiebedrijf, is producent en leverancier van onderdelen voor sanitair en het cv-segment. Inmiddels is De Beer ook een betrouwbare toeleverancier voor vele retail partners in Europa.

Jaarlijks produceren en verpakken wij vele miljoenen producten die vanuit Veenendaal hun weg vinden door heel Europa. Totaal werken wij in de groep met ongeveer 250 medewerkers, waarvan er ca. 50 op de locatie in Veenendaal. Lees hier meer over ons.

  Direct solliciteren?

  Als je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor bovengenoemde functie verzoeken wij je onderstaande formulier volledig in te vullen.
  Voor eventuele vragen kunt u zich richten tot Bryan Wanders | De Beer Group 0318-886600.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Vertel hier iets over jezelf

  CV

  Motivatiebrief