B2B Marketeer (24-32 uur)

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde allround marketingmedewerker om onze groep van 6 productie- en handelsbedrijven te ondersteunen bij verschillende marketingtaken.

Waar ga jij ons mee helpen?

Als marketingmedewerker word je verantwoordelijk om onze groep en haar individuele bedrijven beter op de kaart te zetten. Dat doe je door het duidelijk neerzetten van een branding strategie, en die vertalen naar onze communicatiemiddelen, zoals websites en socials.

Dit omvat het beheren en creëren van content, het bewaken van de prestaties van de websites en het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Daarnaast werk je samen met een productmanager waar het gaat om nieuwe producten en specifieke activiteiten rond producten. Denk aan acties met klanten of meedenken in verpakkingen en presentatie.

Je rapporteert direct aan de groepsdirectie.

Functie

Marketing op groepsniveau staat bij ons nog relatief in de kinderschoenen en dat biedt grote kansen om onze marketingactiviteiten te verbeteren en uit te breiden. We zijn op zoek naar een kandidaat die in staat is om deze kansen te zien en zelf invulling kan geven aan het verbeteren en uitbreiden van onze marketingactiviteiten. Dit betekent dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor de dagelijkse uitvoering van marketingactiviteiten, maar ook dat je actief meedenkt over de ontwikkeling van onze marketingactiviteiten.

Belangrijkste taken

 • Opzetten marketingactiviteiten voor de maakbedrijven in de groep
 • Websites onderhouden, optimaliseren en (laten) bouwen
 • Branding voor groep professionaliseren
 • Creatieve taken rondom producten (verpakking, fotografie, video, etc.)

Overige werkzaamheden

 • Het organiseren van marketingactiviteiten zoals beurzen en evenementen
 • Het opzetten en schrijven van content, zoals blogs, persberichten en nieuwsbrieven
 • Het beheren van sociale media-accounts en het ontwikkelen van sociale media-campagnes
 • Het onderhouden van contacten met externe leveranciers zoals drukkers en ontwerpers.

Wie ben jij?

Als onze ideale kandidaat ben je veelzijdig, zelfstandig en toon je initiatief.

Tegelijkertijd hoef je niet alles zelf te kunnen en werk je samen met externe partijen zoals designers, fotografen of websitebouwers. Daarin neem je een coördinerende rol en neem je verantwoordelijkheid voor een goed eindresultaat. Je kunt dit goed plannen en organiseren.

 • Je hebt al enkele jaren in een marketing- of communicatiefunctie gewerkt, bij voorkeur in technische B2B
 • Je denkt op strategisch niveau mee over marketing en positionering van de bedrijven
 • Je bent creatief, maar pragmatisch en snapt de context van de maakindustrie
 • Je hebt ervaring met onderhouden van websites en social media kanalen

Over ons

De Beer Groep is een derde generatie familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van kunststofproducten voor diverse industrieën. Onze oorsprong ligt in het leveren van onderdelen voor sanitair- en verwarmingsindustrie. Maar ondertussen is het produceren van klantspecifieke kunststofproducten de grootste activiteit. Klanten voor de kunststofactiviteiten zitten wereldwijd en zijn bijvoorbeeld actief in de automobielindustrie, verlichtingsindustrie, sanitair of zonnepanelen.

Bij De Beer Groep werken zo’n 230 medewerkers op 4 locaties in Nederland en Duitsland. De Beer Groep neemt haar verantwoordelijkheid binnen de maatschappij door het stimuleren van duurzame productie binnen Europa. Onze fabrieken behoren tot de modernste en efficiëntste op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende werkplek in een bedrijf dat heel hard groeit en vooruitstrevend is in haar branche qua duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 • Ons hoofdkantoor in Veenendaal is in 2021-2022 volledig gerenoveerd en biedt een moderne en inspirerende werkplek.
 • Internationale werkomgeving met collega’s in Nederland en Duitsland
 • Salaris: 3200-4000 op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring.
 • Uitstekende pensioenvoorziening
 • Winstdeling

  Direct solliciteren?

  Als je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor bovengenoemde functie verzoeken wij je onderstaande formulier volledig in te vullen.
  Voor eventuele vragen kunt u zich richten tot Koos Endlich 0318-886600.

  Reacties van wervingsbureaus worden niet gewaardeerd.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Vertel hier iets over jezelf

  CV

  Motivatiebrief